Social Icons

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Πιο πλήρης, πιο αθλητικός, πιο γρήγορος!

Ο νέος μπασκετικός Ολυμπιακός!

Οι Αγγελόπουλοι συνεχίζουν στην ίδια πορεία, μαθαίνουν από τα λάθη τους, είναι ελπίδα για την ομάδα. Όποιος λάκισε πέρσυ για το χρήμα μετάνιωσε.
1ον) Κρατάνε τη φιλοσοφία του νικητή κρατώντας στον Σπανούλη.
2ον) Κρατάνε τον Ελληνικό κορμό.
3ον) Γεμίζουν τη ρακέτα με ψηλούς που ξέρουν να σπρώχνουν, να παίζουν άμυνα και να παίρνουν ριμπάουντ (Πέτγουεϊ, Νταστόν, Σίμονς).
4ον) Ψάχνουν καλό ψηλό, Μπέγκιτς - Ντέιβις, να παίζει πλάτη, να ανοίγει και από μέσα τις κλειστές άμυνες ζώνης που μας ζορίσανε πολύ και φέτος.
Τελευταίο, ότι κρατάνε θέση Αμερικάνου για combo guard που όμως πρέπει να έχει σουτ που να σκοτώνει στη θέση του ερασιτέχνη Γκετσεβίτσιους.

Υ.Γ.1:Μεγάλη μαγκιά του Σπανούλη που έμεινε στον θρύλο μας φτήνοντας τα σχεδόν 4 εκ. παραπάνω που έδινε η ΤΣΣΚΑ. Συνεχίζει την μαγκιά που έκανε πέρσι ο Πρίντεζης που έφτησε τα διπλά λεφτά της Γαλατά. Αλήθεια οι ρουφιάνοι της "ΠΡΑΣΙΝΗΣ" που τον έβγαλαν φραγκοφονούλη, θα καταπιούν τη γλώσσα της; Αλλά που να καταλάβουν από Ολυμπιακή ψυχή που για ένα πενηντάρικο ανοίγουν τον κώλο τους.
Υ.Γ.2:Για τον Παπανικολάου, να σηκωθεί να φύγει, είναι ξένο σώμα. Δεν μπορεί ο λαός του Θρύλου να ζεί με 400 και 500 € και να σου δίνουν 1 εκ. και να το σκέφτεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου