Social Icons

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Red faith 7!

Κόκκινη πίστη λοιπόν!

Μία προσπάθεια που ξεκινάμε μία παρέα που μπορεί να μην είμαστε πια οργανωμένοι, αλλά μας ενώνει η πίστη για το θρύλο μας, οι χαρές και οι λύπες που μας χαρίζει κάθε Κυριακή στο γήπεδο, μια παρέα που ο Ολυμπιακός αποτελεί το αλάτι και το πιπέρι της ζωής μας. Απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλει να εκφράσει την αγάπη του για την ομάδα, τις ανησυχίες και την τρέλα του, μακρυά από σκοπιμότητες και συμφέροντα, ελεύθερα και αμεσολάβητα.

Ξεκινάμε αυτήν την προσπάθεια σε μία περίοδο που η ομάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι ή να περιοριστεί στη μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας και του ελληνικού πρωταθλήματος ή να συνεχίσει δυναμικά την πορεία που θέλουμε. Τη δημιουργία μίας ομάδας που να εντυπωσιάζει σε Ελλάδα και Ευρώπη, που θα υποτάσσει κάθε αντίπαλο μέσα στο ναό μας, που θα μας κάνει να αισθανόμαστε "ψηλότεροι" κάθε φορά που βγαίνουμε από το γήπεδο.

Έτσι όπως πραγματικά ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό μας!!!

Είμαστε υπερήφανοι, πιστοί και φανατικοί Ολυμπιακοί... γιατί θυμόμαστε ακόμα όταν είμασταν παιδιά, θυμόμαστε το παλιό Καραϊσκάκη, τα αδέρφια μας που έφυγαν νωρίς, θυμόμαστε καλές και κακές και στιγμές, χαρές και λύπες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου