Social Icons

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

9 άντρες και ένας ηγέτης

1ον: Άντρες που δε φοβούνται να γίνουν ένα με το παρκέ, να κουραστούν, να ματώσουν προκειμένου να δει η Ευρώπη την καλύτερη άμυνα που έχει παιχτεί ποτέ σε επίπεδο final four Ευρωλίγκα. Από τον αρχηγό και την απίστευτη άμυνα στο πρώτο ημίχρονο με την CSKA μέχρι τον Σερμαντίνι που παρότι δεν τον βοηθάει το σώμα του, σπρωχνόταν στα ίσα με ψηλούς άλλου επιπέδου (Κρίστιτς).


2ον: Άντρες γιατί δε φοβούνται να πάρουν την ευθύνη ανεξάρτητα την κρισιμότητα του λεπτού ή τι έχει γίνει στο προηγούμενο λεπτό. Από τον Χάινς που μπορεί να έχει φάει 3 τάπες στην ίδια φάση αλλά στο τέλος θα το παστελώσει, τον Άντιτς που μπορεί να έχει 0/4 τρίποντα αλλά θα συνεχίσει να σουτάρει όταν πρέπει, μέχρι τον Σλούκα που δε διστάζει από τα 8 - 9 μέτρα να σουτάρει και τις περισσότερες φορές με επιτυχία.

3ον: Άντρες γιατί στο τέλος του παιχνιδιού δε θα μετρήσουν την απόδοσή τους από τα προσωπικά τους στατιστικά αλλά από το αποτέλεσμα της ομάδας. Από τον Περπέρογλου και τον Πρίντεζη που δεν τον νοιάζει αν θα βάλει 0 ή 20 πόντους σε ένα παιχνίδι, μέχρι τον Παπανικολάου και τον Λο που δε θα διστάσουν να κάνουν 3 και 4 φάουλ αν χρειάζεται και ας παίξουν 10 λεπτά λιγότερα.

ΤΕΛΟΣ: Ένας ηγέτης που δε δίστασε να φύγει να φύγει από τον εξασφυριχτό που είχε όλες τις ανέσεις και τα κομφορ και να παίξει στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και να γκρεμίσει μέσα στο παρκέ το πράσινο κατεστημένο. Μπορεί να έχει 0 στα 8 τρίποντα σε 60 λεπτά στο final four και να κολλάει πέντε, τα τρία συνεχόμενα, στα κρίσιμα λεπτά. Ή να τραβάει όλη την άμυνα πάνω του και να δίνει την μπάλα με ακρίβεια δευτερολέπτου στον κατάλληλο παίκτη, στην κατάλληλη θέση για να σηκώσουμε την περσινή κούπα. Τέτοιοι παίκτες ηγέτες είναι μετρημένοι στα δάκτυλα, είναι αυτοί που η κούπα ταυτίζεται με αυτούς, ο Σπανούλης, ο Γιασκεβίτσιους, ο Ναβάρο (οι άλλοι δύο μισητοί μεν, ηγέτες δε) και όχι ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς.

ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Υ.Γ.1: Τερστια υπόθεση οι Αγγελόπουλοι για την ομάδα που συνειδητοποίησαν ότι η ομάδα χρειάζεται 9 "Χάινς" και 1 Σπανούλη και όχι δέκα Τσίλντρες...

Υ.Γ.2: Ο Μπαρτζώκας είχε άντερα. Δεν είναι εύκολο να χωρέσει στη σκιά του Ίβκοβιτς

Υ.Γ.3: Μη ψάχνεται ποιοι λείπουν... Ο γυναικωτός Πάουελ και ο ερασιτέχνης Γκετσεβίτσιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου