Social Icons

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΟΣΦΠ 1 - 1 ΠΟΑ

Απαράδεκτη εμφάνιση. Περιμέναμε αυτό το ματς πάρα πολύ καιρό για νααποδείξουν όλοι ότι αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα, να ανήκουν στο ιστορικότερο αθλητικό σωματείο της Ελλάδας. Απογοήτευση με μία λέξη. Χρειάζονται πάρα πολλές αλλαγές, το έχουμε ξαναπει.
Δεν γίνεται όμως να μην κερδίζεις φέτος την ομάδα που έχει γλεντήσει ο καθένας, κάθε Μιχαλίτσιος και υπηρεσιακός προπονητής της Σουπερλιγκ.

Ο κόσμος ήταν εκεί, εντυπωσιακός και σίγουρα δεν του αξίζει αυτή η εικόνα...

Από κει και πέρα φωτεινές εξαιρέσεις Ιμπαγάσα, Μήτρογλου και σε ένα μεγάλο κομμάτι ο Φουστέρ, μέχρι να τα φτύσει στο Β' μέρος.

Δηλαδή οι καλύτεροι σου παίκτες ήταν εκτός βασικής ενδεκάδας. Μίτσελ απαράδεκτος έβαλε μέσα τον ανύπαρκτο Γκρέκο...

Για τις γιούχες στον πρόεδρο θα επανέλθω με νέο ποστ και να πούν όλοι γνώμη. έχει τεράστια ευθύνη για την εικόνα της ομάδας αλλά κάποιες αντιδράσεις νομίζω ότι είναι υπερβολικές ("πόσο το έπαιξες χοντρε κλπ")

Νομίζω ότι όσοι πηγαίνουμε σταθερά γήπεδο για δεκαετίες αλλά και αυτοί που πλέον δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα πρέπει να πάρουμε θέση για μερικά τεκτενόμενα..

Θα τα πούμε αναλυτικά με νέο ποστ

ΥΓ πάντως είχαν πλάκα οι κομπλεξικοί όταν φάγαν το γκολ που έτρεξαν στον επόπτη και μετά έλεγαν ότι ήταν επιθετικό φάου. ΘΡΥΛΕ: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ

1 σχόλιο: